Dva jeziva iskustva

1. priča

Ova priča je jednim dijelom moje i drugaričino iskustvo a drugi dio je samo drugaričino iskustvo. Živim u Bosni i Herzegovini u Bosanskoj Gradišci. Pratim te oko 2 godine i odlučila sam podijeliti moje strašne priče sa ljudima. Moja najbolja drugarica i ja živimo u istom selu, dijeli nas samo jedna njiva. Idemo zajedno i u razred i na folklor. Jednu noć je njen tata došao po nas. Vozio nas je tako i došao do moje kuće. Iz auta sam vidjela nešto bijelo iza šljunka komšijske kuće.Činilo mi se kao čovjek obučen u bijelo. Brzo sam utrčala u kuću i pomislila sam da je ipak to bila moja mašta. Sljedeći dan sam to ispričala svojoj drugarici. Kada mi je rekla da je i ona nešto vidjela krv mi se sledila u žilama. Poslije otprilike 2 mjeseca moja drugarica je rekla da više ne može da ćuti. Tu istu noć je oko 2 ujutro čula hodanje ispod njenog prozora. Uplašila se i samo lagano provirila. Vidjela je onog istog čovjeka obučenog u bijelo. Samo je legla u krevet i zatvorila oči. Od tada je prošlo godinu i po i sretna sam što poslije onog dana nisam vidjela tog čovjeka.


2. priča

Ova priča je od moje drugarice iz razreda. Pošto svake godine idemo na neko putovanje sa školom, tako smo išli i 2017. godine. To nam je bilo prvo putovanje sa školom. Bili smo jako uzbuđeni iako nas je išlo samo petero. Imali smo samo 10 godina. Odkad smo došli u hotel na Rudnik (planina u Srbiji)dešavale su se čudne situacije. Starija djeca su nas plašila pričama a mi smo povjerovali u svaku. Jedna stvar zbog koje su nas plašili je bila slika dječaka koji je plakao u mraku a u pozadini je bilo neko malo svjetlo. To smo već nekako izdržali ali poslije priče jedne moje drugarice došlo mi je muka od tog mjesta. Rekla je da se probudila oko 3 sata i vidjela ženu svu u bijelom na prozoru. Tako se i slijedeću noć probudila u iste sate i vidjela istu tu ženu pred ormarom. Prepala se i zatvorila oči. I tako svake noći se budila u isto vrijeme i viđala ženu sve bliže i bliže njoj. Kada se vratila kući, od straha je počela spavati s bakom. Opet se budila u isto vrijeme i viđala tu istu ženu sve bliže i bliže. Jednom se probudila i ta žena je bila iznad nje i gledala ju je. Ona je počela vrištati a baka se probudila. Niko joj nije vjerovao. Svaku noć kad nekom ispriča tu pricu, vidi je. Zadnji put kad ju je vidjela pričala nam je sve kroz suze i strah. U zadnje vrijeme ju ne viđa, ali mislim da se još uvijek boji.

 1. za drugu priču ja mislim da ta bijela žena je vidjela nešto u toj prijateljici,ili će nju proganjati cijeli život, a u ove dvije priče vjerujem.

  1. Ova prva priča nije bila baš nešto tako da mislim da nije trebala završit na ovoj stranici.Drugu priču si kopirala samo što nije bijeli čovjek nego žena.

  1. Zdravo Denise ovo je prica koja mi je zauvek promenila zivot.Naime ja i moja najbolja prijateljica smo isli u grad,bilo je 2 u jutro,pa smo otisli u jedan park za kojeg su pricali da je uklet.Nama je to bilo smesno jel je duh bio prodavac sladoleda.Pa smo se makli prica za malu decu i otisli u taj paek.Kada smo usli osetili smo cudnu energiju,mojoj drugarici je pocela jaka migrena,pa smo seli,a iza nas je bilo zbunje.Prvo smo culi muzicku kutiju koja je dopirala iz zbunja,prepali smo se pa smo isli da vidimo sta se zbiva.Osetili smo da nas neko posmatra,a u tom trenutku mojoj drugarici je pocelo da bude muka pa smo posli kuci.Iza nas se culo kao da je neko potrcao,ostavio sam drugaricu da sedi i iso sam da istrazim.Ono sto zam nasao bilo je zastrasujece to mi je zauvek promenilo zivot.To je bila kutija u kojoj je bila neka ogrlica.A njen privezak je bilo oko od zivotinje.Poceli smo da bezimo glavom bez obzira.A iz parka su se culi deca,ali nikog nije bilo.Ugledali smo da nailazi kombi,ali ne bilo kakav kombi to je bio kombi sa sladoledom.U tom trenutku smo se zaledili nismo mogli da se pomerimo.I dalje su se cula deca ali ovog puta jauci dece.Nekako smo skupili snage i popegli i dan danas neznam sta se desilo.

  1. Bok, htjela bi svoju priču podijeliti sa vama to je počelo negdje u 1.mjesecu 2020godine u školi smo imali informatiku u 15:15(idem u 4.r)informatiku smo imali svaki drugi tjedan i uvjek je neko imao ključ od škole mi smo mala škola 5 nas je u cijeloj školi i uvjek smo došli ranije od učiteljice i kada smo ušli u školu osjetili smo neko negativnu energiju i svi smo ušli u školu i kao da smo nešto čuli sa tavana škole i kao da smo vidjeli neku crnu senku brzo smo pobjegli van i dosla je uciteljica kada smo opet ušli u školu sa učiteljicom sve je bilo normalno i više nije bilo negativne energije i svaki puta na informatici se događalo isto do 3 mjeseca dok nije bila skola na daljinu nadam se da se to više neće ponoviti drugoj djeci jer 4.r odlazi u drugu školu!

 2. Prica1

  Bilo je to leto ja i moj frendovi smo igrali razne igre iako imam 13godina ni nismo kako druga deca igralismo se rata,skrivaca,i jedne posebne igre sto se igrala ovako biramo 4tima usvakom timu imali smo po 2 ili 3 deteta ja sam igro smojim bratičem uzeli smo sekire pile čekiče i eksere i nekoliko hrane pojenta igreje bilada napravimo kuce u sumu on je pravio stepenice a ja sam palio vatru nakon pla sata sva deca su oti sli po vodu no palo im je napamet da odu do jednog jezerceta jednog izvora ja nisam otiso osta sam u nasoj bazi pravio sam krompir jednu kokos sta da kazem pravi kuhar sam utom momentu cul se nesto uz sam sekitu i noz udjedno tako sam se uplasi jo da sam se poce drati na ceo glas to nes je pobeglo ali videosam mu noge i kuk noge su mu bile pokot medvjeda samo sto su bile male a kuk mu je bio kako dva noza kad se ostre tako špicast nastavio sam kad sam čuo kako moj bratič dere i bjezi uze je drugu sekiru i otisli smo kod potoka tamo smo videli to stvorenje bilo je beliko 1.5m glavu vuka i veoma dugu nos telo mu je bilo kako kosti prekriveni skozom a pio je jak mnog negov zvuk je bio kad zagreka vrana pomjesavinom sa rezanje pasa moj drugovi su ga gagali skamenjem ni smo dosli o to nesto je pobeglo kad so se vracali baka je trcala i drala se na nas da neidemo tamo ni smo je pitali zasto jer nasem susjedu su pla ovci bilo pozaklano ne pojedeno vec samo ubijeno avrata od ulaza u bačilo bačilo je mjesto gde se cuvaju ovce je bilo razneseno i ogrevano nas susjed ga je vidio to stvorenje i uzeo je pusku i poceo da puca po tom stvotu zato nas je baba odnela sve nas kuci i poprskala svetom vodom od tad opet prolazimo tamo i opet nas syo nesto gleda inace ni smo iz makedonija ali imam majku babu su mi iz dubrovnika zato znam hrvatski

 3. Bok, htjela bi svoju priču podijeliti sa vama to je počelo negdje u 1.mjesecu 2020godine u školi smo imali informatiku u 15:15(idem u 4.r)informatiku smo imali svaki drugi tjedan i uvjek je neko imao ključ od škole mi smo mala škola 5 nas je u cijeloj školi i uvjek smo došli ranije od učiteljice i kada smo ušli u školu osjetili smo neko negativnu energiju i svi smo ušli u školu i kao da smo nešto čuli sa tavana škole i kao da smo vidjeli neku crnu senku brzo smo pobjegli van i dosla je uciteljica kada smo opet ušli u školu sa učiteljicom sve je bilo normalno i više nije bilo negativne energije i svaki puta na informatici se događalo isto do 3. mjeseca dok nije bila skola na daljinu nadam se da se to više neće ponoviti drugoj djeci jer 4.r odlazi u drugu školu!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stories
NLO U SRBIJI