Negativna energija

Hej Dennis, nedavno sam otkrila za tebe i počela gledati tvoja videa a najviše serijal “Scary Bedtime Stories”.
Inače sam osoba koja obožava horore i koju je samo jedan u životu praktički preplašio ali imam dva paranormalna iskustva koja bi htjela podjeliti s tobom. Prije točno dvije godine na moj rođendan, izašla sam sa prijateljicama i prijateljima van na kvart do mojeg. Sjelo se nas pet na klupicu kod jednog školskog igrališta na Borovju i sve je bilo normalno. Pričali smo o normalnim temama, ništa što bi nam se moglo poigrati sa maštom i da nam stvori nekakve iluzije. Nakon nekog vremena osjetila sam neku energiju ali nije to bila dobra energija niti nešto normalno. Bila je jako negativna energija i kao da sam osjetila prisustvo neke osobe no kada bih pogledala ne bi bilo ničeg. Nisam htjela spomenuti prijateljima da mi se ne počnu smijati i plašiti me no kada sam pogledala u jednu prijateljicu vidjela sam da je problijedila i okretala se iza sebe (točno tamo gdje sam i ja osjećala tu energiju). Samo sam je upitala osjećaš li ti isto? I ona je odgovorila “da”, pritom gutajuci knedlu u grlu. Kako smo shvatile da ostali nisu ništa primjetili, nismo htjele ništa niti spominjati. Krenule smo prema mojoj kući jer je ona te noći spavala kod mene i dan danas ne znamo što je to bilo ali osjetile smo istu tu energiju i ne mogu ti opisati koliko je zapravo bila negativna i jako ružna. Od tog dana nikad više nisam otišla na to mjesto.

Drugo iskustvo mi je bilo usred bijelog dana no za to vjerojatno postoji neko logično objašnjen. Naime, prijateljica i ja smo sjedile na kavi, ja sam joj pomagala za završni i prošlo je oko desetak minuta otkako nam je konobarica donijela kave. Moja kava je počela klizit po stolu u lijevu stranu i pomakla se za otprilike 10 cm. Obje smo se sledile i pomislila sam da je njoj zavibrirao mobitel pošto je bio na stolu no onda je ona pogledala i nije bilo nikakvih obavjesti niti ičeg. Pomislila sam tako da je možda ispod stola grbavo nešto pa se stol zaklimao ali onda bi bilo logično da su se pomakle i čaše s vodom kao i njena šalica. Zatim sam pomislila kako mi je tanjurić ispod kave bio mokar pa je proklizilo, no nije. I dan danas ne znamo što je to bilo ali kava unutar šalice se nije micala već je šalica glatko klizila stolom kao da ju je netko polako pomicao…

  1. Hej Dennise,želim ti ispričati priču koja se dogodila meni i prijateljici. Moja prijateljica ima psića i išle smo ga prošetati,bilo je oko 20h i ulica kroz koju šetamo psića svaki dan ima napuštenu kuću. Pas je počeo režati na tu napuštenu kuću,tojest to je bio napušteni stari vrtić ali izgleda jako strašno. Mi smo zvale Lucy (psa) i ona je dotrčala do nas,i spustila je rep prema dolje,a inače joj rep stoji gore. Nosile smo je ali je cijelo vrijeme gledala u tu kuću. Kada smo se počele udaljavati od te kuće ja sam osjetila hladnoću i vidjela sam da mi je i prijateljica bijela ko krpa. Pitala sam je: Jesi dobro? A ona je rekla da je kroz nju prošla hladnoća. Okrenule smo se još jednom prema toj kući i vidjele smo nešto crno ali se ispostavilo da je to bila samo vrana. Odlučile smo sutradan namjerno tamo otići ali bez Lucy. Kuća je na kat,i lagano smo se penjale prema gore i kada smo se počele na kat čule smo neke zvukove od dolje ali čuli smo od nekih ljudi da se tamo nalaze drogeraši. Došao je jedan naš prijatelj iz razreda i prepoznao nas je i počeo nas je gađati kamenjem da nas preplaši. Mi smo se jako prepale i moja prijateljica je počela vrištati i istrčali smo iz te kuće jako brzo iz te kuće. Kada smo izašle i udaljile smo se,prijateljica mi je rekla da je tamo vidjela blijedo lice kao od neke male djevojčice. Rekla mi je da je izgledala kao duh i da je imala isti onaj osjećaj hladnoće kada je ugledala tu djevojčicu. Ja nisam ništa vidjela ali ona tvrdi da je to istina i da ona čuje ovakvu priču ne bi vjerovala u to ali ona još uvijek tvrdi kako je vidjela malu djevojčicu. Lorena(prijateljica) je problijedila i izgledala je kao duh.. Ovo je kraj priče,ono što mi je ona rekla ni meni ne zvuči stvarno ali to je ipak bio vrtić.

  2. Cao Dennis,ova paranormalna priča nije od mene nego od mog dide(djed).On kad je bio mala beba normalno ga je mama uspavala i sišla dole sa sprata nakon pola sata cula je plac i popela se gore ali dida je spavao,sišla je opet dole i cula za pola sata isto i popela se gore,to se desilo jos par puta u noci.A kad ga je ujutro preslacila imao je tri bradavice.Ne mora biti anonimno

  3. Hej dennise.Imam jednu strašnu,istinitnu priču koja mi se čak i u ovome trenutku kada ti pišem komentar događa.Trenutačno sam sam kući i je znam kako me nije strah ali eto😊.Htijeo sam ovo paranormalno iskustvo podijeliti s tobom.Stvar je u tome kada god sam ostanem kući,čujem razne zvukove s tavana i iz svog hodnika.Danas sam gledao tvoj video kada si otišao skinuti aparatić.Gledam ga po stoti put i ne vjerujem.Ali da se vratimo na temu.Gledao sam tvoj video i jako mi se spavalo i zaspao sam.Odjednom me je probudio toliko jak lupanj s tavana.Trzuo sam se i probudio.Uzeo sam svoje škare i stavio ih u džep.Nož sam uzeo u ruke i krenuo na tavan.Pošto sam zaspao u dnevnom boravku do tavana sam morao proći kroz svoj hodnik.Dok sam prolazio kroz hodnik na sredinu hodnika se je okupilo 20-tak mušica.Jedva sam prošao “kroz” njih.Kada sam prošao kroz njih otišao sam na tavan.Kada sam otišao na tavan bilo je jako mračno i puno paučine.na tavanu su bile stare stolice,kauči,ormari,odjeća.
    ali nešto drugo mi je privuklo pažnju.Statua u najmračnijem dijelu tavana.Gledao je u mene s velikim očima.Veličine moje šake.noge su mu bile toliko velike da je jedva stao u kut.Ruke su bi bile crne.U tom trenutku se je nasmještio divovskim osmijehom od uha do uha.Zubi su mu bili jako oštri.U tom trenutku sam se trznuo i vrisnuo.Ispao mi je nož iz ruke i htijeo sam pobijeći no kao da me je “paralizirao” i stsvio na pod.Krenuo je rukama prema mom vratu.Nisam se mogao pomaketi.Počeo sam se moliti Bogu.Kada sam se pomolio ruke su mi bile “otparalizirane” i uhvatio sam nož i probio kroz njega.Ili sam barem mislio da sam probio kroz njega.Jer kada sam probio kroz njega on je samo nestao.Ja sam brzo pobjegao s tavama.Sada svaki dan kada idem spavat u kutu sobe nešto vidim.Da li znaš što to može biti??.Ako ovo čitaš molim te anonimno.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stories
Niste same…