Budim se u iste sate

Pozdrav Dennis, ja sam (osoba anonimna) (19) iz Srbije.

Želeo bih da podelim sa tobom moje iskustvo za klip (Scary Bedtime Stories) pa da počnem…
Uhh, bilo je to pre dve godine klasično veče, gledao sam horor film sa bratom, grickali semenke i pili sok(to nije bitno ali da ispričam sve)… uglavnom ostali smo budni do kasno negde oko 1h posle ponoći. Moj brat je otišao u wc a ja sam ostao sam u sobi i gledao film. Odjednom je moj brat uleteo u sobu prestrašen i rekao mi da otvorim prozor i da čujem nešto. Otvorio sam prozor i čujem jeziv krik na razdaljini ne više od 20m jer toliko ima od prozora do puta…bio je nalik zapomaganju devojke i zavijanja psa. Dok su se čuli ti krici nijedan pas se nije čuo, tek posle 10 min kad je sve prestalo. Meni se kosa digla na glavi, nismo spavali te večeri do pred zoru od straha.

To je prvo iskustvo, a sada drugo još jezivije od prvog…

Pre 6 meseci se to desilo, sećam se da je bio jako lep dan bez padavina ali je bilo oblačno, jako lepo veče, sećam se da sam do kasno listao Instagram i dopisivao se dok nisam zaspao negde oko pola 1. Utonuo sam u san i sanjao sam nešto bezveze nepovezano, nmg da se setim šta sam sanjao ali nebitno. Budim se na stomaku, ne mogu da ništa pomerim osim prstiju na rukama, pogledam na sat, sat pokazuje (03:33). Postao sam pomalo uplašen i srce mi je brzo lupalo. Osetio sam bol kod grudi i ispod rebara sa desne strane kao da mi neko prstom pritiska rebro i grudi. Nekako oslobodim ruku i pod ćebetom napipam hladnu ruku, čim sam je napipao ona se svukla dole i lupila od pod u tom momentu sam se skroz oslobodio, okrenuo na leđa i video u uglu mog kreveta kako nešto čuči i činilo mi se da gleda u mene, imalo je dugu crnu kosu, samo sam to mogao da rasaznam jer je bilo tamnije od tame. Čim sam trepnuo to je nestalo i ustao sam brzo iz kreveta i upalio svetlo…danima sam se plašio da spavam, uvek sam čekao zoru da bih zaspao, jedva sam skupio hrabrosti makar bratu da kažem a on je rekao da sam sve to umislio…A zanimljiva stvar koju nisam pomenuo je ta da sam budio dve noći za redom pre te noći u isto vreme 03:33 i uvek sam osećao neki strah.

Pozdrav Dennis, želim ti sve najbolje, nadam se da ćeš pročitati moja iskustva i da ćeš neko od ova dva iskustva ispričati u klipu. Obožavam ovaj tvoj serijal i nastavi sa njim kao i sve ostale klipove, veliki pozdrav iz Srbije! 🇷🇸 🇭🇷

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stories
Promatrač sa šeširom